Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Olot se suma a la Marató de TV3

Els fons recaptats aquest any aniran destinats a la investigació sobre la prevenció, el tractament i el pronòstic de malalties cardiovasculars.

9 de desembre de 2022


Olot se solidaritza un any més amb La Marató de TV3 amb diverses activitats organitzades de les entitats, centres educatius, comerços, clubs esportius, organitzacions i associacions de la ciutat.

Les entitats han previst diferents activitats que es porten a terme principalment de l’1 al 20 de desembre per recaptar fons i destinar-los en la investigació sobre la prevenció, el tractament i el pronòstic d’aquestes malalties amb l’objectiu de millorar l’esperança i la qualitat de vida de les persones afectades.

Podeu consultar totes les activitats programades a Olot i arreu de la Garrotxa aquí: https://www.ccma.cat/tv3/marato/activitats-populars/2022/garrotxa/2370/

La celebració de la Marató d’enguany se celebrarà el pròxim diumenge, 18 de desembre i, enguany, es dedica a les malalties cardiovasculars, principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

Les malalties cardiovasculars, que inclouen les que afecten el cor i el sistema vascular -artèries i venes- són la principal causa de mort als països desenvolupats: segons dades de l’Organització Mundial de la Salut, van causar prop de 18 milions de morts el 2019, que representen el 32% del total de defuncions mundials.

 

| Es poden fer donacions directes a través de diversos sistemes que podeu consultar aquí: https://www.ccma.cat/tv3/marato/donatiu/

| Tota la informació de la Marató de TV3 aquí: https://www.ccma.cat/tv3/marato/que-es/2022/2470/

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat