Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Club de lectura d’adults: De vidas ajenas

Lletres
ajenas

17 de maig de 2022


Descripció

Club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Cada sessió consta de dues parts. Aquesta setmana, els participants llegiran De vidas ajenas, d’Emmanuele Carrère, i la setmana següent miraran la pel·lícula Tocando el vacío. Albert Grabulosa moderarà la sessió on es parlarà del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre la de la pel·lícula.

En qüestió de pocs mesos, Emmanuel Carrère va ser testimoni directe de dos fets tràgics: la mort d’un fill i la mort d’una mare jove. De vidas ajenas és un acostament literari a aquestes experiències, un text sobre la vida i la mort, sobre la malaltia i la supervivència, sobre la pobresa extrema i, principalment, sobre l’amor, el coratge i la vitalitat. Un llibre extraordinari que va rebre el premi de la premsa cultural francesa com a millor novel·la de l’any.

Per participar-hi, cal inscriure’s gratuïtament al taulell de la Biblioteca a partir del 19 d’abril, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió. Només podran assistir al Cinema del Club aquells que també hagin participat del Club de Lectura.

Horari

19 h

Llloc

Biblioteca Marià Vayreda

Preu

Activitat gratuïta
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat