Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Enric Montefusco

Musica
enric-montefusco

10 de desembre de 2022


Descripció

VIAJE AL CENTRO DE UN IDIOTA ÉS UN VIATGE AL CENTRE DE LA IDENTITAT. O, MILLOR DIT, A LA PÈRDUA D’AQUESTA IDENTITAT, DE LA RAÓ I DE LA MORALITAT.

Enric Montefusco és un mestre en l’experimentació de les línies i dels detalls que separen l’art musical de l’escènic. Per a aquesta ocasió, estarà acompanyat de tot tipus de simbolismes i d’imatges a càrrec de Xavi Bobés, expert a evocar significat als objectes. Un espectacle que ens deixarà caure a l’abisme de la pèrdua d’identitat amb una proposta poètica i íntima.

Un camí que implicarà l’exploració de nous registres musicals, epifanies, catarsis, textos provocadors i gestos. Una posada en escena de Montefusco en la qual impregna la seva particular visió del món i de la vida, aquest cop molt marcada per la pandèmia i per la crisi social que se n’ha derivat.

Viaje al centro de un idiota és un viatge al centre de la identitat. O, millor dit, a la pèrdua d’aquesta identitat, de la raó i de la moralitat.

 

Horari

20 h

Llloc

Teatre Principal d'Olot

Preu

13, 10, 5 i 3 euros
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat