Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Suport

Suport a entitats 

______

Les associacions són generadores de canvi, detectores de necessitats socials i són una part important de l’engranatge necessari per assolir la inclusió i la cohesió social. L’Ajuntament d’Olot reconeix aquesta vàlua i posa a disposició de les entitats acompanyament i recursos - equipaments, material, suport en temes burocràtics, en l’organització d’activitats i molts altres - per donar-los el suport necessari per enfortir el teixit associatiu de la ciutat.

 

| El Servei integral de suport a l’associacionisme (SISA)

El SISA és un servei nascut conjuntament de l’administració pública i les entitats olotines amb una clara voluntat de canviar les polítiques tradicionals per incorporar a les entitats des del primer moment en la definició d’un servei que els afecta directament. La taula del SISA n’és l’òrgan de governança i és des d’aquí és des d’on es prenen totes les decisions que afecten a les associacions de la ciutat.

Suma’t i forma part de les entitats de La Garrotxa. Veuràs què fan aquí.

 

| El Punt de Voluntariat

És un espai de referència per a qualsevol persona que vulgui fer voluntariat, participar del teixit associatiu de la comarca o col·laborar de manera puntual en activitats de la ciutat com el Gran recapte, les campanyes o la marató de donació de sang o la Trailwalker, entre altres. 

També està pensat perquè s’hi acostin les entitats interessades en tenir voluntariat, en ampliar la seva base social i donar-se a conèixer.

El Punt de Voluntariat té la seva seu al Casal Cívic d’Olot (Carrer Lorenzana, 2) i està obert tots els dimarts i dimecres de 16 a 20 h i els dijous de 10 a 14 h.

 

 
 
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat