Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Campanyes, programes i plans
Inici >

Contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del programa de Garantia Juvenil a Catalunya

Programes

Observacions

Aquesta convocatòria incentiva la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

El SOC subvenciona els contractes de treball en pràctiques, durant un període de 6 mesos a jornada completa.

Les persones destinatàries dels contractes de treball subvencionats han de:

  • Ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil;
  • Estar inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya;
  • Acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional;
  • Complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

Les persones joves que hagin participat en el Programa a la convocatòria de l’exercici 2017 i 2018 no podran participar a la convocatòria d’aquest any.

 

Normativa:

  • RESOLUCIÓ TSF/2537/2020, de 8 d’octubre, per la qual s’obre la convocatòria, per a l’any 2020, per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya (SOC – JENP)
  • ORDRE TSF/115/2018, de 12 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

 

 

Harmonització_SOC_GENE_FSEGarantiaJuvenil.jpg

 

Ordre TSF/115/2018 de 12 de juliol de 2018 per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat