Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Campanyes, programes i plans
Inici >

#TriemAProp

Campanyes

Observacions

L’Ajuntament d’Olot, a través de DinàmiG, i amb el suport de l’Associació de Comerciants d’Olot engega una nova campanya promocional per reactivar el teixit comercial i el consum local arran de la crisi derivada per la pandèmia de la COVID-19. La iniciativa va començar a idear-se a principis d’aquest 2020 com una fórmula engrescadora de promoció del comerç local, però va acabant consolidant-se com un projecte clau davant dels efectes del confinament i la crisi pel coronavirus al teixit empresarial de la ciutat.

Amb l’eslògan ‘Triem a prop, donem vida a Olot’ es vol conscienciar a la ciutadania de la importància del consum de proximitat com a motor de dinamització de la ciutat. Té per objectiu destacar l’impacte que genera comprar i consumir localment: apostar pel producte de proximitat dóna vida, vitalitat, força i caràcter a la ciutat.

 

Com s’hi pot participar?

Comerciants

La campanya compta amb la participació de tots establiments de la ciutat d’Olot.

Cada un rebrà un cartell i adhesius per penjar als aparadors o enganxar a la bossa corporativa, incrementant així la visibilitat del projecte.

 

Veïnes i veïns

  1. Fer una foto a la botiga d'Olot on es realitzi la compra habitualment i compartir-la a Instagram amb l'etiqueta #TriemAprop. Cada setmana la proposta més original guanyarà un val de 50 euros. 
  2. Fer un vídeo explicant perquè els motius que impulsen a apostar pel comerç local o ensenyant la compra realitzada i enviar-lo al 679 99 37 30. Cada setmana el contingut més original guanyarà un val de 50 euros. 

Al mateix temps, cada dissabte d’11 a 13 h del matí, es realitzarà una acció promocional al carrer (espais itinerants i sorpresa) on s’instal·laran photocalls perquè puguin utilitzar a l’hora de realitzar les seves imatges i vídeos. A tots els assistents que s’acostin fins a aquests espais, se’ls entregarà una bossa de tela de la campanya com a mostra d’agraïment de la seva vinculació i participació en el projecte.

 

Campanya de promoció gratuïta

Realització d'una campanya de difusió on els establiments de restauració, empreses de serveis i comerços d'Olot poden promocionar-se gratuïtament a Ràdio Olot, OlotTV i La Comarca d'Olot amb la voluntat de donar suport, més visibilitat i impulsar i fomentar el comerç local i de proximitat de la ciutat. 

 

Vídeo Promocional

S’ha dissenyat un vídeo que mostra l’activitat dels comerciants i que pretén que la ciutadania prengui consciència de la importància del comerç local. El podeu consultar a l'enllaç d'aquesta secció. 

Des de les entitats i administracions organitzadores s’anima a tota la ciutadania a sumar-se a la campanya ’Triem a prop, donem vida a Olot’ que arrenca mes de juliol i s’allargarà fins al mes de setembre.

 

Per a més informació:
empresa@dinamig.cat
972 27 91 42

Data inici

2 de març de 2020

Data final

31 de desembre de 2020
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat