Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Sessions informatives per als futurs alumnes d'educació postobligatòria d'Olot

Els centres de secundària d’Olot han organitzat de manera coordinada diverses jornades informatives per detallar i resoldre dubtes dels estudiants sobre les característiques d’aquests estudis.

14 d'abril de 2021


L’Àrea d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot amb el suport de l’Oficina Municipal d’Escolarització han organitzat un conjunt de sessions informatives dirigides als futurs alumnes d’educació postobligatòria de la ciutat.

Des del 17 d’abril i fins al 8 de maig s’ha previst que els centres realitzin aquestes sessions informatives que, seguint les mesures de prevenció i seguretat arran la pandèmia de la COVID-19, es faran principalment de forma telemàtica. En alguns casos, els centres han previst l’opció de portes obertes presencials, sempre amb grups reduïts i amb inscripció prèvia. Paral·lelament, en alguns estudis que s’ofereixen a Olot i a La Garrotxa també s’han previst entrevistes individualitzades o atenció personalitzada.

En aquest sentit, en aquesta pàgina web i a la de l’Àrea d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot els usuaris podran trobar el conjunt de sessions previstes així com els telèfons i correus electrònics de contacte de cada centre.

Preinscripció curs 2021 - 2022

Recordar que pròximament arrencarà el procés de preinscripció del curs 2021-2022. De l’11 al 17 de maig serà el torn de la preinscripció d’aquells alumnes que vulguin cursar Batxillerat, Formació Professional de Grau Mitjà i Arts plàstiques i disseny de Grau Mitjà. Posteriorment, del 25 al 31 de maig serà el torn de la Formació Professional de Grau Superior i les Arts Plàstiques i disseny de Grau Superior així com els estudis superiors de disseny gràfic i disseny d’interior. Per últim, en el cas del PFI-PTT i l’IFE es portarà a terme del 10 al 21 de maig.

Per més informació, qüestions o dubtes es pot consultar amb l’Àrea d’Educació i Joventut d’Olot al telèfon 972 27 00 49 o a educacio@olot.cat.

 

  • 1.png
  • 2.png
  • 3_png.png
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat