Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
AGENDA

El que sé (i el meu avi no sabia)

Teatre
objectora.jpg

28 d'octubre de 2021


Descripció

Barcelona, 1939. Derrotat després de la Guerra Civil, en Paco comença el seu viatge com a refugiat deixant enrere la seva família.

Barcelona, 2011. La implicació de la Sònia en el moviment del 15-M genera tensions a la seva família, la qual encara carrega les ferides de l’exili d’un misteriós besavi, en Paco.

El que sé (i el meu avi no sabia) explora el viatge emocional d’aquests dos personatges connectats pel trauma intergeneracional. Microcinema, titella contemporània i teatre físic interactuen amb l’ús de la narració i el monòleg creant imatges de records fugissers i fantasies que omplen els buits de la història en aquesta exploració de narratives interconnectades.

A través de l’ús d’imatges evocatives i teatre visual, aquesta commovedora història sobre dol i superació es converteix en una celebració de la joventut i del creixement personal, i ens recorda la importància de ser les narradores de la nostra pròpia història.

Dramatúrgia: Sònia Gardés
Assistència de dramatúrgia: Marta Aran
Direcció: Sònia Gardés
Co-direcció: Marta Aran
Actriu: Sònia Gardés
Titella, vestuari i escenografia: Sònia Gardés
Projeccions i microcinema: Sònia Gardés
Disseny de so i llum: Xavi Gardés

www.objectora.com

Organitza: Objectora / Garrotxa a Escena

Horari

19.30 h

Llloc

Teatre Principal d'Olot

Preu

10 euros
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat