Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
AGENDA

Kàfkia + Los Tiki Phantoms

Musica
lostikiphantoms-discoguateque-press-low2.jpg

4 de desembre de 2021


Descripció

Kàfkia és una banda de rock contundent i alternatiu, que escapa de l’elegància i el sentimentalisme per a introduir-se dins el seu univers creatiu buscant investigar l’existència, el ser i l’entropia sonora evitant reproduir fórmules i clixés per fer un pas més enllà. Explora a través de les múltiples influències de cadascun dels seus membres , altres sonoritats que dotin de contundència el seu art. Un viatge a través de la vessant més kafkiana de la vida.

Los Tiki Phantoms han estat escoltant música de manera infinita durant les seves gires i han volgut gravar un disc amb algunes de les seves cançons preferides d’artistes com Rocío Jurado, Ennio Morricone o Alaska y Dinarama, entre altrs. Tots els temes passats com sempre pel “Filtre Tiki”, barreja de Surf clàssic, Garage, Rock & Roll, spaghetti western amb una base rítmica demolidora, unes melodies enganxoses i un directe que tot el món recorda per les seves dosis d’humor i potència espectacular.

Ho organitza: Associació Cultural La Química.

Horari

22 h

Llloc

Sala El Torín

Preu

10 euros anticipada, 12 euros a taquilla el dia del concert.
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat