Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
AGENDA

Jordi Serradell (duo acústic)

Musica
jordi-serradell.jpg

4 de desembre de 2021


Descripció

Jordi Serradell ha parit un disc a l’estudi, sense voler i fluint en el mar del present. Després d’un grapat d’anys encarregat únicament del beat darrere de la bateria, ara, per primer cop, n’és el cantant, guitarrista rítmic i creador dels seus temes que són clarament el dietari emocional i existencial d’un ésser que des de l’inici ha navegat entre l’estabilitat i la deriva, buscant terra ferma.
És un viatge que passa per estils com l’americana, l’indie, el pop, el folk i la cançó d’autor. I és un viatge que en Jordi Serradell ha fet acompanyat de monstres com Aleix Bou (bateria), Santi Careta (guitarra elèctrica), Guillem Callejon (pedal Steel i guitarra elèctrica), Natán Arbó (baix) i Adrià Bravo (teclats). També ha comptat amb la col·laboració de Jaume Pla, Mazoni (veus) i Roger Canals (banjo).
En Jordi Serradell es va criar entre Planils, Casavells i la Bisbal d’Empordà, paratges tant feréstecs i empordanesos com ell i la seva música. La seva infància va ser confusa i complicada, degut a la impossibilitat d’adaptació i convivència amb el sistema que l’envoltava. Als 15 anys va començar a tocar la bateria mogut per la seva passió pel punk-rock i el hardcore melòdic.

Ho organitza: Associació Cultural La Química

Horari

19 h

Llloc

Orfeó Popular Olotí

Preu

5 euros anticipada, 6 euros a taquilla el dia del concert
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat