Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
AGENDA

Clara Andrés (solo acústic)

Musica
clara-andres.jpg

5 de desembre de 2021


Descripció

Clara Andrés és una cantautora valenciana que inicia els seus estudis musicals a l’Agrupació Artística Musical d’Oliva on toca l’oboè. Paral·lelament i de manera autodidacta aprèn a tocar la guitarra i a fer les primeres cançons.
La seva carta de presentació com a cantautora és la maqueta Inici, autoeditada i gravada amb el segell de la Fournier l’any 2005. Aquesta maqueta la porta al Mercat de
Música Viva de Vic, a la sala “Espai” de Barcelona, a ser finalista del premi Sona 9 l’any 2006 i a formar part amb la cançó “Hui fa vent” de la banda sonora de la pel·lícula Dies d’agost de Marc Recha. Dies i dies és el seu primer disc, autoeditat i gravar també a la Fournier l’any 2007. Rep per ell dos premis Ovidi Montllor a les categories de “millors arranjaments” i “millor cançó”.
Al 2008, també va rebre amb el primer premi Miquel Martí i Pol per l’adaptació del poema “Personatges” de Josep Pedrals. L’octubre del 2010 apareix el seu disc Huit gravat novament a La Fournier. Recull 8 cançons en poc més de 20 minuts on la senzillesa i la discreció en el detall esdevenen el seu propòsit. El maig del 2014 s’edita Entrelínies, tercer treball discogràfic. El disc rep el premi Ovidi Montllor a la categoria de millor disc d’autor. Al llarg de l’any 2019, presenta i grava el disc Eix Radical, amb col·laboració amb el grup Júlia.

Ho organitza: Associació Cultural La Química.

Horari

17 h

Llloc

Orfeó Popular Olotí

Preu

5 euros anticipada, 6 euros a taquilla el dia del concert
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat