Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
AGENDA

Alba Carmona (Duo Acústic)

Musica
alba-carmona-062.jpg

5 de desembre de 2021


Descripció

Estudiosa de la música d’arrel, Alba Carmona s’ha mogut durant anys entre els sons de les diferents músiques populars i la música moderna. Ha trepitjat molts escenaris junt amb artistes amb els que no ha parat d’aprendre i compartir; Perico Sambeat, Carlos Saura, Chaura Domínguez, Las Migas, Mauricio Sotelo… Les experiències al llarg de 18 anys amb la música, el pas del temps i les emocions de la seva recent maternitat han provocat en ella la necessitat d’expressar-se per primera vegada amb veu pròpia i donar forma a nou cançons que integren un primer disc composat íntegrament per ella i produït per Jesús Guerrero.
Les paraules no només defineixen, també construeixen. Ens fan les persones que som. I les de l’Alba Carmona són moltes. Paraules que les acompanyen des de l’inici de la seva carrera i altres que acaben d’arribar. L’Alba és camí i poesia. És arrel i veritat. Tradició i estètica. Però també, com l’art, és necessitat i retrobament, redescobriment i inici.

Ho organitza: Associació Cultural La Química.

Horari

19 h

Llloc

Orfeó Popular Olotí

Preu

5 euros anticipada, 6 euros a taquilla el dia del concert
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat