Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
AGENDA

St. Woods + BigBlack Rhino

Musica
st-woods.jpg

5 de desembre de 2021


Descripció

Se n’ha parlat molt del jove St Woods en un parell d’anys. Va anticipar la sortida del seu primer àlbum d’estudi amb el single On Me, una mini-gira de presentació als Estats Units i presència en festivals referents com Dcode, Sonorama o Granada Sound. La carrera del madrileny encara és molt jove i recent, però ja ha captivat tant al públic com a artistes internacionals de la talla de Julien Baker, Catfish and the Bottlemen, Jake Buff o Xavier Rudd, amb qui ha compartit escenari des que va començar a publicar cançons. Bones és el seu primer àlbum. Un debut excel·lent que navega entre el pop, el rock i el folk intimista, caracteritzat per la fragilitat i honestedat del seu autor, que es materialitza en cançons emocionants com la ja mencionada On me, Wasted days o A part from God.

BigBlack Rhino està revolucionant el panorama musical amb el seu directe enèrgic i explosiu. Amb una trajectòria ascendent i en plena preparació del seu tercer àlbum, aquest quintet influenciats per artistes com Janis Joplin, Ben Harper, Alabama Shakes o Muddy Waters combinen la dolçor del Soul amb l’acidesa del Rock & Roll i es deixen la pell per transmetre la seva música amb passió aconseguint així crear un màgic i potent feedback amb el públic.

Ho organitza: Associació Cultural La Química

Horari

22 h

Llloc

Sala El Torín

Preu

10 euros anticipada, 12 euros a taquilla el dia del concert.
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat