Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
AGENDA

Likes

Dansa
likes-nuriaguiu4-foto-de-alice-brazzit.jpg

9 de desembre de 2021


Descripció

Likes parteix de l’anàlisi de dos fenòmens populars de YouTube: el cover dance i els tutorials i vídeos sobre les diferents tècniques de ioga. Des d’una perspectiva socioantropològica, l’artista aborda el públic amb un discurs sobre el valor social d’un like a les nostres societats digitals.

Aquest treball és una mirada fresca i coreogràfica sobre la presència del cos en l’era digital, i va ser seleccionat per Aerowaves 2018, a més d’obtenir una menció especial al Premi Ciutat de Barcelona 2018 i els Premis de la Crítica 2018 per al millor solo.

Hi ha moltes pràctiques que evoquen visualment el cos a través d’Internet. El cos, el podem veure a través de la pantalla, el podem escoltar, però com deia Le Breton, el sentit del tacte i l’olor desapareixen. A través de la xarxa es pot expressar que un cos, un moviment, una forma i/o un color agraden. És potser per això que l’estètica i l’aparença han guanyat tanta importància en la societat contemporània?

Direcció i coreografia: Núria Guiu Sagarra
Performer: Núria Guiu Sagarra
Il·luminació i edició digital: Núria Guiu Sagarra (Byetone, William Basinski, Mike Posner i Ed Sheeran)
Assessorament de vestuari: Néstor Reina
Assistència artística: Esther Freixa i Sònia Gómez
Assistència tècnica: Carles Borràs i Sergio Roca

www.nuriaguiu.com

Horari

19.30 h

Llloc

Teatre Principal d'Olot

Preu

10 euros. Abonament dels dos espectacles i el taller de Núria Guiu: 20 euros.
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat