Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
AGENDA

Club de lectura d’adults: La memòria de l’arbre

Lletres
memoria-arbre.jpg

14 de desembre de 2021


Descripció

Club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Cada sessió consta de dues parts. Aquesta setmana, els participants llegiran La memòria de l’arbre, de Tina Vallès, i la setmana següent miraran la pel·lícula Up. Albert Grabulosa moderarà la sessió on es parlarà del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre la de la pel·lícula.

Una novel·la entranyable que aconsegueix col·locar el lector a la pell d’un nen i que parla de la transmissió dels records, de com es fabriquen i com es conserven, del lloc on es guarden i de com es poden arribar a perdre, de com de tràgica pot arribar a ser-ne la pèrdua. Un viatge commovedor a través de la vida i la memòria que va guanyar el Premi Llibres Anagrama, el Premi Maria Àngels Anglada i el Premi Jean Monnet des Jeunes Européens.

Per participar-hi, cal inscriure’s gratuïtament al taulell de la Biblioteca a partir del 16 de novembre, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió. Només podran assistir al Cinema del Club aquells que també hagin participat del Club de Lectura.

Horari

19 h

Llloc

Biblioteca Marià Vayreda

Preu

Activitat gratuïta
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat