Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Agenda d'actes

Club de lectura d’adults: El ferrocarril subterrani

Lletres
covid-lectura.jpg

15 de juny de 2021


Descripció

Club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Cada sessió consta de dues parts. Aquesta setmana, els participants llegiran El ferrocarril subterrani, de Colson Whitehead, i la setmana següent miraran la pel·lícula La rosa púrpura del Cairo, de Woody Allen. Albert Grabulosa moderarà la sessió on es parlarà del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre la de la pel·lícula.

Colson Whitehead és un dels pocs escriptors que ha aconseguit guanyar el Premi Pulitzer en dues ocasions: l’any 2017 amb El ferrocarril subterrani i l’any 2020 amb Els nois de la Nickel. Amb El ferrocarril subterrani també es va endur el National Book Award i l’Indies Choice Book Awards, atorgat pels llibreters independents al millor llibre de l’any. Aquesta edició del Club de Lectura de la Biblioteca Marià Vayreda s’enceta amb una joia literària, una novel·la que ens trasllada cap al segle XIX, cap a les granges de cotó dels Estats Units i cap a un dels períodes de més segregació i brutalitat de blancs cap a negres. La seva protagonista, la Cora, fuig dels seus captors i inicia un llarg periple d’aventures a través de l’Amèrica més conservadora i inquietantment malèvola.

Per participar-hi, cal inscriure’s gratuïtament al taulell de la Biblioteca, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió.

Horari

19 h

Llloc

Sala d'actes de l'Hospici

Preu

Activitat gratuïta
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat