Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Agenda d'actes

L’abisme

Teatre
arts-esceniques-abisme.jpg

16 de maig de 2021


Descripció

UNA ÚLTIMA NIT A LA TERRA POLÍTICAMENT INCORRECTA

L’ascensor s’espatlla, i els mòbils també, i el lluç que l’Eva havia preparat per celebrar el primer any de companys de pis es crema. A la ràdio un reporter xinès anuncia que el món se’n va a la merda, i l’Adriana, en Biel, l’Eva i en Robert s’enfronten a aquesta apocalipsi surrealista amb només una bossa de patates, un iogurt i una ceba com a provisions. Senyors i senyores, què faríeu si el futur que us espera preveu ser més desastrós que El planeta dels simis?

L’abisme és la primera peça teatral de les dramaturgues Júlia Gelpí i Aina Planagumà, i es va estrenar a la Sala Barts Club de Barcelona la temporada passada. L’obra neix de la necessitat de parlar sobre la vida per part de joves amb inquietuds i ganes de compartir les seves pròpies experiències. És el retrat d’una generació encegada per les tecnologies però que pretén obrir els ulls a l’espectador al fet que l’ésser humà té una data de caducitat i actua de manera diferent i més fidel als seus instints quan n’és conscient.

Creació: Júlia Gelpí i Aina Planagumà
Direcció: Jaume Viñas
Interpretació: Roger Guitart, Pere Vallribera, Júlia Gelpí i Aina Planagumà

Horari

17 i 19 h

Llloc

Teatre Principal d'Olot

Preu

12 euros. Per als menors de 25 anys, 8 euros
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat