Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Agenda d'actes

Club de lectura d’adults: La trena

Lletres
trena.jpg

18 de gener de 2022


Descripció

Club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Cada sessió consta de dues parts. Aquesta setmana, els participants llegiran La trena, de Laetitia Colombani, i la setmana següent miraran la pel·lícula Las Horas. Albert Grabulosa moderarà la sessió on es parlarà del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre la de la pel·lícula.

La trena és el primer llibre de la directora i guionista Laetitia Colombani, una història de tres dones amb destins entrellaçats. Una narració vibrant i commovedora que aborda les històries de tres dones que comparteixen idees, sentiments i un poderós anhel de llibertat. La Smita, la Giulia i la Sarah no es coneixen, però tenen en comú l’empenta i la tenacitat de les dones que es rebel·len en contra del destí imposat i les circumstàncies que les oprimeixen.

Per participar-hi, cal inscriure’s gratuïtament al taulell de la Biblioteca a partir del 14 de desembre, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió. Només podran assistir al Cinema del Club aquells que també hagin participat del Club de Lectura.

Horari

19 h

Llloc

Biblioteca Marià Vayreda

Preu

Activitat gratuïta
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat