Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

L’Ull Viu: ‘Ainhoa, yo no soy esa’

Cinema
ainhoa-06

19 de maig de 2022


Descripció

Ainhoa Mata Juanicotena va néixer en una família que va filmar, gravar i fotografiar la seva vida durant molts anys.

En la seva adolescència, a la fi de la dècada dels vuitanta, l’Ainhoa va començar a escriure el que no va voler explicar-li a ningú. Els diaris de vida que va conservar fins a la seva mort, descriuen a una dona diferent de la que van conèixer els seus familiars i amistats. Diaris íntims que desvelen una infinitat de temàtiques relacionades amb l’experiència femenina i sobre els quals han escrit altres dones al llarg de la història, sense importar la llunyania geogràfica o temporal, confluint temes, sensacions i estats d’ànim.

Ainhoa, yo no soy esa és també una crònica alternativa a la història oficial de l’Espanya dels noranta, narrada a través dels diaris de vida d’una dona.

A propòsit del film de la cineasta xilena Carolina Astudillo aquest Ull Viu es reflexionarà juntament amb ella sobre la creació documental experimental en clau femenina i sobre el món de les emocions i la influència de l’entorn en col·laboració d’Altrart, associació d’Artteràpia d’Olot, i Cris Hernàndez Segura, terapeuta gestalt i de trauma i facilitadora de teràpia menstrual.

Horari:
19 h: Documental
21 h: Cinefòrum

Ho organitza: Núria Social

Horari

19.30 h

Llloc

Núria Social

Preu

4 euros. Reserva d'entrades: elnuriacultural@gmail.com
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat