Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Attraverso la notte

Dansa
attraverso

7 de juliol de 2022


Descripció

El col·lectiu artístic Marsala (Itàlia) ens proposa un projecte d’exploració sensorial i artística a través d’una caminada nocturna. Des que es pon el sol fins a l’alba, el públic participarà d’un laboratori centrat en la pràctica de caminar, donant peu a reflexions individuals i col·lectives sobre la relació espai-nit-passeig. Attraverso la notte vol posar consciència en el fet d’habitar la nit en grup com a antídot al distanciament social i la normativitat que regeix la vida diürna.

Al llarg de l’experiència, el públic tindrà l’oportunitat de topar-se amb diverses disciplines: l’antropologia urbana i visual, la sociologia, la geografia humana, la cartografia o el periodisme, que alhora s’entrellaçaran amb llenguatges artístics diversos. El resultat final pot ser una instal·lació multimèdia, una campanya de rètols de carrer, un vídeo-collage, un paisatge sonor, un fanzine autoproduït.

Horari

de 20 a 05.30 h

Llloc

La Carbonera

Preu

6 euros
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat