Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Badia Trias i Miquel Duran

Pintura > Exposicions
exposicio-badia-trias-ambit-olot-cultura-tardor-2022

Del 17 de desembre de 2022 al 14 de gener de 2023


Descripció

Doble exposició en què el paisatge garrotxí pren el protagonisme. Badia Trias presenta la mostra “Terra nostra”, a través de la qual ens donarà a conèixer les seves darreres creacions pictòriques, les quals, segons manifesta, estan fetes “amb molt de temps i tranquil·litat, tot gaudint de les meravelles que ens ofereix”. I, per l’altra banda, Miquel Duran, “el pintor de les Preses”, ocuparà l’Espai Cava per sorprendre’ns en temps de Nadal amb la seva valuosa col·lecció de pessebres, “Deu pobles de la Garrotxa”, de creació pròpia. En ells hi ha dedicat mil hores de feina absolutament artesanal fent ús de diversos materials —fustes nobles, forja en fred, fang, roba, etc.—, i els característics elements vegetals, en aquest cas, són herbes del bosc que troba a la serra de Marboleny.

Inauguració: dissabte 17 de desembre, 19 h. Durant l’acte d’obertura es farà un recital a càrrec dels Amics de les Lletres Garrotxines amb l’acompanyament del grup Musiquem. 

Ho organitza: L’Àmbit – Espai d’Art

Llloc

L'Àmbit – Espai d'Art

Preu

Entrada gratuïta
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat