Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

“L’Art de la Pedra Seca”, de Pep Sau

Pintura > Exposicions
pep-sau

Del 27 de novembre de 2023 al 23 de febrer de 2024


Descripció

Les construccions de pedra seca, mil·lenàries o modernes, són el reflex d’una intervenció humana minimalista en el paisatge. Amb les mans i unes poques eines es dona una solució enginyosa i sempre artística a la vida en l’entorn rural. Barraques, murs de contenció, feixes, artigues, empedrats, pous de glaç, forns de calç, escalers, abeuradors… fets amb la pedra més propera combreguen i encaixen perfectament en l’entorn natural d’aquest país i és aleshores quan l’arquitectura de la pedra seca esdevé la llar de multitud d’organismes vius.

L’exposició fotogràfica “L’art de la pedra seca” vol ser un recull i una recordança d’una part d’aquest patrimoni que es troba en decadència però també vol mostrar un bri d’esperança en la seva recuperació a través del valor afegit que suposa ser el refugi de nombroses espècie animals i vegetals protegides i d’interès comunitari.

Fotografies: Pep Sau

Coordinació: Joan Montserrat (PNGarrotxa)

Activitat dins de la Setmana de la Pedra Seca.

Organitza: Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Horari

de dilluns a divendres de 18h a 21h

Llloc

Centre Excursionista Olot

Preu

Activitat gratuïta
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat