Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

SOL.LICITUD D'ACCÉS AL NUCLI ANTIC DURANT LES FESTES DEL TURA 2023

Via Pública

Descripció

L'accés i la circulació de vehicle al nucli antic està sotmès a unes limitacions horàries mitjançant un sistema d'elements mòbils, pilones, que durant les Festes del Tura experimenten una serie de canvis en els horaris habituals, en funció dels actes i les activitats previstes durant les Festes.

Des del dimecres dia 6 de setembre a les 14:00 hores fins el diumenge dia 10 de setembre a les 24:00 h. es tancarà l'accés al nucli antic amb les excepcions següents:

Els veïns del passeig Bisbe Guillamet tindràn accés lliure pel Casal Marià i sortida pel carrer Sant Ferriol amb el comandament habitual durant els dies de festes, excepte el dimecres dia 6 de les 18:00 a les 23:00 h.

Els veïns del pàrquing Bofill i Matas durant el període de tancament se'ls permetrà l'entrada en contra direcció pel carrer Sant Pere Màrtir.

Entitats i associacions que tenen barraca i els proveïdors d'aquestes hauran de presentar una instància a l'Ajuntament sol.licitant un comandament temporal d'accés que els permetrà l'accés pel Casal Marià entre les 12:00 i les 17:00 h dels dies festius (veure l'apartat "Com es fa").

Els veïns i comerciants del nucli antic que ja disposen de comandament podràn presentar una instància a l'Ajuntament sol.licitant que el seu comandament tingui accés amb un horari limitat entre les 08:00 i les 10:00 h. dels dies festius. 

Els serveis extraordinaris (funeraris, urgències tècniques, taxi, etc.) hauran de fer la petició telefònica a la Policia Municipal amb l'antel.lació suficient per coordinar l'accés.

 

 

 

Qui ho pot demanar

Qualsevol persona o qui representi algun dels col.lectius descrits a l'apartat anterior.

Com es fa

Les persones físiques poden presentar la sol·licitud a l’oficina d’Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Olot amb cita prèvia o de manera telemàtica.
Els subjectes obligats a relacionar-se electrònicament amb l’administració, segons l’article 14 de la Llei 39/2015 (persones jurídiques, entitats, professionals col·legiats i els seus representants), ho hauran de presentar obligatòriament de forma telemàtica.

Documents necessaris

Quan es demani l'accés i no es disposi prèviament d'un comandament cal posar a la instància la matrícula del vehicle amb el qual s'accedirà al nucli antic.

Quan es pot demanar

Fins el dia 1 de setembre de 2023

Tràmits posteriors

Es notificarà per escrit l'autorització d'accés i en el cas de no disposar de comandament es trucarà al sol.licitant per dir-li quan pot passar a recollir-lo a l'Ajuntament.

Tràmits relacionats

Tots els comandaments entregats especialment per fer-ne ús durant les Festes del Tura s'hauran de retornar a l'Ajuntament obligatòriament durant la setmana següent a la finalització de les Festes. L'endemà mateix de la finalització de les Festes aquests comandaments seran desactivats.

Formes de tramitació

Internet

Els subjectes obligats a relacionar-se electrònicament amb l’administració, segons l’article 14 de la Llei 39/2015 (persones jurídiques, entitats, professionals col·legiats i els seus representants), ho hauran de presentar obligatòriament de forma telemàtica mitjançant una instància genèrica electrònica acompanyada de la documentació necessària que s'especifica a l'apartat corresponent.
Les persones físiques poden escollir també aquest mitjà de presentació.
Iniciar el tràmit:

Presencial

Les persones físiques poden fer aquest tràmit presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana amb cita prèvia.
Demaneu cita prèvia a citaprevia.olot.cat o directament des de la part superior dreta "Enllaços relacionats".

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat