Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Treballa a Olot

El servei d'orientació i inserció laboral Mas les Mates DinamiG - Ajuntament d'Olot té per objectiu oferir eines i recursos necessaris per a millorar l'ocupabilitat de les persones que es troben en situació d'atur o que estan cercant una millora de feina més ajustada al seu perfil o objectius laborals.

 

Compta amb un servei de borsa de treball amb:

  • Entrevistes personalitzades. És necessari disposar de cita prèvia.
  • Orientació, acompanyament i assessorament laboral.
  • Assessorament en la definició d'objectius laborals, preparació de currículums i carta de presentació i preparació per la participació en processos de selecció.
  • Pàgina web actualitzada amb les ofertes de feina que gestiona el servei.

 

El servei s'acull a diferents programes subvencionats pel SOC amb el múltiple objectiu de promoure l'increment dels nivells d'ocupació així com la qualitat de l'ocupació; millorar l'accés al mercat laboral; propiciar la inclusió social i fomentar la igualtat d'oportunitats i la no discriminació.

Per altra banda, des de l'agència també s'ofereixen diferents serveis a les empreses tals com: gestió d'ofertes i enviament de currículums preseleccionats així com la descripció i valoració de llocs de treball a cobrir, disseny i execució de processos de selecció per competències adaptats a les característiques de l'oferta i de l'empresa en qüestió o jornades d'ocupació.

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat