Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Formació | Can Monsà

La Fundació d'Estudis Superiors (FES) és una entitat amb 20 anys d’experiència organitzant formació professionalitzadora i contínua. Disposa d'una àmplia xarxa de relacions amb professionals d’àmbits molt diversos, universitats i altres centres de formació de referència amb els que organitzen cursos de curta durada, seminaris empresarials o postgraus.

 

Treballen des de la formació per:

  1. Millorar l’eficiència de les organitzacions.
  2. Augmentar la satisfacció dels professionals.
  3. Reforçar les capacitats de cada persona.

 

També ofereixen un servei de consultoria a empreses i organitzacions per ajudar-les a elaborar el seu pla de formació. El seu mètode de treball es basa en l’anàlisi de les necessitats del moment present i amb la visió de futur de la mateixa organització per presentar de forma ordenada i segons prioritats les necessitats formatives d’aquesta organització tenint en compte les particularitats de les diferents àrees i persones.

La FES es troba a l’edifici de Can Monsà, al carrer de Joan Pere Fontanella número 3 d’Olot.

Les instal·lacions també acullen el Servei de Català Olot - Garrotxa, des d'on s'imparteixen cursos i formacions de català, assessorament lingüístic i voluntariat per la llengua, la Fundació KREAS (Centre industrial de formació en indústries càrnies i alimentàries) i la UNED Garrotxa (Universitat Nacional d'Educació a Distància).

 

  • FES Olot 1
  • FES Olot 5
  • FES Olot 2
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat