Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

El Museu de la Garrotxa vol reviure l’ambient nocturn dels anys 90

El Museu de la Garrotxa està preparant una exposició que vol reviure els anys de disbauxa nocturna a Olot. Una època d’ambients multitudinaris en locals ja icònics com Trànsti, Lucky Luke, 2ii, La Cova, Diàleg, Can Xalegre, entre d’altres. S’ha obert una crida popular per demanar la col·laboració de totes les persones que hi vulguin aportar material fotogràfic o vídeos.

17 de març de 2024


 

| L’exposició, comissariada per Jordi Sellas, s’inaugurarà el divendres 30 d’agost, pocs dies abans de les Festes del Tura.
 
 
El Museu de la Garrota està preparant una nova exposició que estarà dedicada a la festa i els locals d’oci nocturn a Olot durant els anys 90.

L’exposició vol ser una immersió a l’ambient nocturn i festiu d’aquella dècada excepcional caracteritzada per la disbauxa i els ambients multitudinaris d’una època de locals ja icònics com Trànsit, Lucky Luke, 2ii, La Cova, Diàleg, Can Xalegre, No se lo digas a mamá, Up, Kratter’s entre tants d’altres.

L’exposicó estarà comissariada per Jordi Sellas i Ferrés, periodista, gestor cultural i director artístic, entre d’altres de l’IDEAL, Centre d’Arts Digitals.

Ara s’ha obert una campanya popular per demanar la col·laboració i la participació de totes les persones que vulguin aportar imatges, vídeos o objectes emblemàtics relacionats amb la festa i els locals d’oci nocturn dels 90. Tothom que hi pugui aportar algun material es pot posar en contacte amb els responsables a través d’aquesta adreça de correu olotfesta90@olot.cat.

La intenció és que sigui una exposició feta entre totes i tots. Es vol sortir de la clàssica recuperació de materials d’arxiu i implicar-hi a la ciutadania, a tota aquella generació que parla amb nostàlgia de l’eufòria viscuda durant els anys 90. La idea és que els testimonis d’aquella època entrin a la sala del museu.

La inauguració està prevista pel divendres 30 d’agost i es podrà veure fins el 12 de gener de 2025.

 

 

  • 12585091
  • 0000053114
  • Transit-92-Servei-de-Gestio-Documental-Arxius-i-Publicacions-Ajuntametn-Girona
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat