Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Més de 50 fotografies participen al concurs #OlotEnEssència2024

Un jurat professional ha escollit els 3 artistes guanyadors que han rebut 600 euros per poder gastar a través del Garrotxa Approp.

23 de maig de 2024


El passat 5 de maig es va tancar el període d’inscripció pel concurs fotogràfic #OlotEnEssència2024, una proposta de promoció organitzada per DescobreixOlot que ha capturat l'essència i bellesa de la ciutat dels volcans a través de les lents dels seus participants.

El concurs ha comptat amb més de 30 inscripcions i més de 50 fotografies enllaçades amb el hashtag que servia de fil conductor del concurs i el canalitzava a través de l’Instagram del perfil de descoberta de la ciutat @descobreixolot. Les fotografies presentades podien estar fetes en qualsevol moment i tenien tota la llibertat creativa i d’edició, amb l’única restricció de no poder utilitzar la IA.

Per a l’elecció dels guanyadors s’ha comptat amb la col·laboració d’alguns professionals del món de la fotografia de diferents entitats del territori com els Museus d’Olot, l’Escola Municipal d’Expressió o l’Escola d’Art, entre d’altres, que han tingut la difícil tasca de seleccionar els tres guanyadors entre una bona varietat de participants. L'experiència i perspectiva única d'aquests jurats han estat essencials per avaluar les obres que millor representen el tema del concurs.

Els guanyadors han estat els següents: 1r premi Alba B., 2n premi Benjamí M. i 3r premi Adriana P. El premi per als guanyadors és un actiu més de dinamització de la ciutat, ja que dona peu a fomentar el consum local a través de l’app Garrotxa Approp: 3 vals de 300, 200 i 100 € que es carregaran a les guardioles dels guanyadors i que es podran gastar en qualsevol dels 100 establiments adherits al projecte.

L'esdeveniment ha estat un èxit, no només per la qualitat de les fotografies presentades, sinó també per la participació activa de la comunitat local i de fotògrafs de tot el territori. DescobreixOlot vol agrair a tots els participants, al jurat i als seguidors interessats que han contribuït en “m’agrades” i comentaris positius.

DescobreixOlot és el portal de continguts digitals (www.descobreixolot.cat) - amb més de 63.000 lectors anuals - que aglutina articles i consells per (re) descobrir la ciutat d’Olot de forma individual o en família i des de tots els vessants: natural, gastronòmica, cultural, educativa, comercial... A més, es poden seguir i consultar les recomanacions i propostes a través del compte d’Instagram @descobreixolot - que ja compta amb més de 16.400 seguidors –, subscriure’s al butlletí mensual o al canal de whatsapp (650 05 19 98) del DescobreixOlot que reuneix prop de 1.000 seguidors i permet rebre setmanalment les millors propostes d’oci i activitats per gaudir d’Olot tot l’any.

 

 

 

  • Alba Besora @albadall_
  • Benjami Martos @benjami_martos_fotos
  • Adriana Pujol @adrianotaaa
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat