Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Cornamusam

Culturals
Cornamusam. Foto: Helena Aguilar Mayans.
Festival Internacional de la Cornamusa

Descripció

El Cornamusam és un festival de música d'arrel dedicat a les cornamuses d'arreu del món. El festival Cornamusam va néixer l'any 1992 impulsat per l'entitat El Til·ler i la seva programació combina concerts, cercaviles, xerrades i altres activitats relacionades amb aquest instrument tan especial: la cornamusa.

D'entre les activitats habituals destaca la tocada d'inici, que dóna el tret de sortida al festival i que es fa des del Balcó dels espants de l'església de Sant Esteve. El Cornamusam compta amb un element de faràndula propi, la Cabreta. Actualment, l'eix principal és el mercat del vehicle nou i d'ocasió, però també compta amb diversos espais clau com el Mercat Extraordinari de roba, el Mercat d'Artesania, el Mercat d'Andròmines, el Mercat del disc, la Fira de les Entitats i, a més a més, la fira va acompanyada d'una àmplia programació cultural i d'oci complementària com el concurs de cant d'ocells, la mostra de Bonsais o l'exposició de vehicles antics, entre altres.

Correu Contacte

Data Aproximada

Maig
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat