Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

el Mini

Culturals
FestivalElMini
El festival de butxaca d'Olot

Descripció

El festival Elmini és creat i organitzat per l’associació La Química, entitat sense ànim de lucre formada per diverses persones actives tant en el camp de la música, les arts i la gestió cultural relacionades amb la comarca de la Garrotxa.

Elmini va néixer sota la idea i l’objectiu de portar a la ciutat d’Olot concerts en solitari d’artistes que habitualment es presenten acompanyats del seu grup. Això ha fet que des de la primera edició el festival tingui un format intimista amb la voluntat de potenciar la connexió i interacció entre els músics i el públic.

En definitiva, Elmini és més que un festival. A més de voler acostar públic i artista mitjançant concerts íntims i de petit format, també vol ser una plataforma pels artistes emergents i un festival de referència, tant per la seva proposta innovadora, com per la qualitat de la seva programació i el seu eclecticisme.

Correu Contacte

Telèfon Contacte

659177121

Data Aproximada

Desembre
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat