Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Orígens

Fires
FiraOrigens
La Fira Agroalimentària de Qualitat de Catalunya

Descripció

La Fira Orígens d’Olot és el punt de trobada de la gastronomia per excel·lència. Anualment, aquesta mostra reuneix a centenars de productors d’arreu de la comarca de La Garrotxa i del territori català de qualitat.

És en aquest espai on els visitants poden aprendre sessions de cuina amb l’Aula de cuina en directe de la mà de reconeguts xefs internacionals, tastar els millors productes de proximitat que ofereixen els expositors o a través de l’Aula de Tast i adquirir aquells productes més desitjats directament als productors de qualitat.

La mostra està pensada perquè tots els paladars, tant els dels més petits com els més grans, trobin el seu espai a través de tallers cuina perquè els infants puguin passar-ho d’allò més bé aprenent dels millors o mitjançant les activitats paral·leles que s’organitzen cada any arreu de la ciutat.

A més, a través d’aquesta fira, s’atorga el premi al millor producte present a la mostra, el millor estand i es porta a terme el Concurs de Coques de Forner de Catalunya amb l’objectiu d’enaltir l’ofici de forner, promoure un dels seus productes més característics i incentivar-ne la qualitat.

Correu Contacte

Telèfon Contacte

972260152

Data Aproximada

Novembre
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat