Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Projecte de carril bici en Av. Girona i Ctra. de les Tries d’Olot

Import concedit

208.399,92 €

Actuacions

Implementació d’un carril bici que connecta l’avinguda Girona amb la carretera de Les Tries. La voluntat del projecte - sorgit del procés participatiu municipal Olot Pedala - és apostar per opcions que permetin descarbonitzar la mobilitat urbana, millorant la qualitat de l’aire i la qualitat de vida de les ciutats promovent una mobilitat més activa i saludable alhora que millorant l’accessibilitat.

S’ha projectat la construcció d’un carril bici bidireccional segregat del tràfic en la Ctra. de les Tries i un tram de carril bici no segregat del tràfic en l’Av. Girona, amb la finalitat d’ampliar la xarxa ciclista del municipi.

 

| Programa de subvenció:

Primera convocatòria del programa d’ajudes a municipis per la implantació zones baixes emissions i la transformació digital i sostenible del transport urbà, del Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea, Next Generation EU.

Aquestes ajudes es corresponen al component 1 que articula el Pla de xoc de mobilitat sostenible, segura i connectada en entorns urbans i metropolitans, i respon principalment a dos dels quatres eixos transversals del PRTR: transició ecològica i digitalització. En concret, el projecte articula la Inversió 1 de mesures destinades a la transformació digital i sostenible del transport públic i impuls a la mobilitat sostenible (C1.I1). Les actuacions emmarcades en aquest projecte comporten contribució a l’etiqueta 075 – Infraestructures per bicicletes.

 

 

 

Fons_CarrilBici.jpg

 

 

Resolució definitiva

17 de febrer de 2022
Ajut atorgat a l’Ajuntament d’Olot per resolució del Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana de 22 de maig de 2022.
  • Carril_Bici_2
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat