Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

L’Ajuntament d’Olot aprova la contractació d’un préstec per finançar inversions de ciutat

L’operació de préstec que s’ha aprovat en el ple del Consistori d’aquest mes d’abril té per objectiu avançar en les prioritats a executar i d’acord amb els Pressupostos Municipals de 2023.

20 d'abril de 2023


En el Ple d’aquest mes d’abril, l’Ajuntament d’Olot ha aprovat un operació de préstec a llarg termini per un import de 3.509.230,63 € destinada al finançament d’una part dels projectes d’inversió d’aquest any. En una proposta que arriba a Ple com cada any en aquesta època, la proposta té per objectiu tirar endavant les prioritats a executar d’acord amb els Pressupostos Municipals de 2023.

En aquest sentit, alguns dels principals projectes que es finançaran amb aquesta operació són la construcció de la piscina municipal coberta, la reurbanització del barri de Montolivet en un projecte consensuat amb les veïnes i veïns del barri; la part no finançada dels projectes Next Generation o les actuacions en edificis d’Educació, entre altres.

L’operació de préstec – que s’ha contractat amb Cajamar per un import de 3.509.230,63 € - s’ha aprovat en el ple d’aquest mes d’abril amb el suport de l’equip de govern de JuntsxCat, l’abstenció d’ERC i el PSC i el vot en contra de la CUP.

L’autorització de la compatibilitatt d’un treballador municipal i la moció del grup de la CUP sobre les zones blaves i aparcaments subterranis de la ciutat (que no ha prosperat) han estat els altres dos punts del plenari d’aquest mes d’abril. També s’ha donat compte del personal eventual, el Pla Mitjà de Pagament de les factures del primer trimestre de 2023 i l'informe trimestral de les factures anotades i no reconegudes, on no consta cap document.

 

 

  • Ple_Olot_2
  • Ple_Olot_3
  • Ple_Olot_1
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat