Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Ajuntament - Oferta pública d'ocupació

L'Ajuntament d'Olot publica l'Oferta Pública d'Ocupació destinada a cobrir les places vacants de la seva organització, com a conseqüència de jubilacions, baixes, excedències, permisos o comissions de serveis, així com de la creació de noves places.

______

 

Es convoca també, ocasionalment, borses de treball a fi d'establir un procediment àgil per fer substitucions, amb caràcter temporal, de treballadors/es titulars de places amb reserva de llocs de treball, absents per diferents motius com ara malalties, permisos o altres situacions.

I finalment es realitzen, de forma extraordinària, altres convocatòries per cobrir de forma urgent, necessitats dels serveis, altres places vacants de forma temporal. Aquestes convocatòries es poden consultar al web de l'Àrea d'Ocupació Mas les Mates - DinàmiG.

Els anuncis de les ofertes públiques d'ocupació  i les convocatòrires de les borses de treball de l’Ajuntament d'Olot es poden consultar en el següent llistat:

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat