Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Modernització de la plataforma de sistemes d’informació de l’Ajuntament d’Olot

Import concedit

248.714 €

Actuacions

El projecte ha permès renovar la plataforma actual de sistemes, emmagatzematge i electrònica de la xarxa de l’Ajuntament d’Olot millorant el seu rendiment, sostenibilitat, seguretat i disponibilitat així com la possibilitat d’implementar nous serveis tecnològics per qualsevol de les àrees del Consistori.

D’aquesta manera, s’ha donat resposta a la necessitat de disposar d’una infraestructura de servidors més actualitzada, amb un millor rendiment. S’han renovat els equips físics potenciant l’eficiència energètica i la sostenibilitat amb una reducció de 1.800 kWh i 525 quilograms de C02 anuals.

Amb aquest projecte s’ha permès que la ciutadania i empreses puguin accedir als serveis municipals de forma més ràpida i, alhora, els treballadors disposen d’un sistema més ràpid i segur.

 

 

| Programa de subvenció

Convocatòria 2022 de subvencions destinades a la transformació digital i modernització de les administracions de les entitats locals, del Ministeri de Política Territorial,  en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea, Next Generation EU.

El projecte s’emmarca en la Inversió 3 del Component 11 del referit PRTR dirigida a la transformació digital i modernització de les diferents administracions públiques, i contribueix de manera integral a complir els compromisos adquirits en matèria d’etiquetatge digital, amb el camp d’intervenció assignat 011 relatiu a solucions de TIC per l’Administració, serveis electrònics i aplicacions.

 

 

fons-ajdigitalitzacio-redim-w760-h80.png

 

 

Resolució definitiva

1 de juny de 2023
Ajut atorgat a l’Ajuntament d’Olot per resolució de 31 de maig de 2023.
  • Subvencio_Digitalització
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat