Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Documents i recursos

En aquesta pàgina podeu trobar el logotip de l'Ajuntament d'Olot en diversos formats així com el Protocol - Guia de Xarxes Socials que té per objectiu dotar de coherència i homogeneïtat a la comunicació digital del Consistori així com la utilització de la imatge gràfica de l'Ajuntament d'Olot en diversos àmbits i espais. 

Per obtenir altres logotips o arxius en diferents formats, és necessari contactar amb el Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Olot.

 

LOGOTIP MUNICIPAL

L’objectiu d’aquest espai és facilitar a les persones usuàries la imatge gràfica de l’Ajuntament d'Olot. El logotip de l'Ajuntament d'Olot en cap cas es pot modificar, ni de forma, ni de proporció ni de color. A part, el seu ús requereix de l'autorització prèvia del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Olot el qual també supervisarà i validarà la seva aplicació final.

 

 

 

LOGOTIPS DE LES ÀREES MUNICIPALS

A continuació es pot consultar la imatge gràfica de les Àrees de Cultura, Educació i Joventut i Esports de l'Ajuntament d'Olot. Els logotips en cap cas es poden modificar, ni de forma, ni de proporció ni de color. A part, el seu ús requereix de l'autorització prèvia del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Olot el qual també supervisarà i validarà la seva aplicació final.

 

 

 

PROTOCOL - GUIA DE XARXES SOCIALS 

L'objectiu del Protocol_Guia_Xarxes_Socials.pngProtocol - Guia de Xarxes Socials és establir unes pautes comunes per a la presència homogènia de l'Ajuntament d'Olot a les xarxes socials, integrant-les en el procés de gestió de la informació de la corporació.

Alhora, es marca que els comptes de les xarxes socials de l’Ajuntament tenen un objectiu de servei públic i estan basades en la:

| Transparència

| Qualitat 

| Corresponsabilitat

 

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat