Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Educació i Joventut

L'Àrea d'Educació i Joventut de l'Ajuntament d'Olot promou l'educació com un dels principis de qualsevol actuació, individual o col·lectiva, que permeti el creixement integral de la persona per construir una societat més lliure, justa i equilibrada.

 

Des d'aquest àmbit posen l'èmfasi i treballen per mantenir les incomptables possibilitats educadores de la ciutat així com la seva àmplia formació integral actuant com un agent educatiu permanent, plural i divers.

Des de l''Area d'Educació s'atenen infants i joves però, també a persones de totes les edats seguint el principi que l'educació és bàsica i necessària durant tota la vida i que és clau disposar d'una formació actualitzada i sempre renovada. Per tot això, es treballa per promoure condicions de plena igualtat, d'equilibri i harmonia entre identitat i diversitat. A través d'aquestes actuacions es fomenta una educació que té per objectiu transformar qualsevol forma de discriminació i afavorir i la llibertat d'expressió, la diversitat cultural, la creativitat i el diàleg en condicions d'igualtat.

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat