Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Montolivet
Inici >

Montolivet_2.png

 

| Projecte reurbanització del Barri de Montolivet |

 

A partir de la petició de l’Associació de Veïnes i Veïns, l’Ajuntament d'Olot ha treballat en el projecte que ara s'ha presentat als propietaris d’habitatges de Montolivet perquè decideixin si volen tirar endavant les obres.

___________

 

D'aquesta manera, Montolivet - que l’any que ve complirà setanta-cinc anys de la seva urbanització - inicia el Pla de Renovació dels barris que s’estendrà a la resta de la ciutat. Les veïnes i veïns decidiran si volen que tirin endavant les primeres fases del projecte a través d'una consulta que es portarà a terme el mes de juny. 

 

Consulta la presentació del projecte clicant a la imatge. 

Presentació_Montolivet_Jornada_2024.png

 

 Aquí podeu consultar i descarregar el projecte:

1. Memòria

2. Plànols | Part 1

3. Plànols | Part 2

4. Plec de condicions

5. Pressupost

 

 


 

 

Procés informatiu 

 ___________

 

Després de la sessió informativa celebrada el dimarts 19 de març, l’Ajuntament d’Olot ha fet arribar als propietari/ària o copropietari/ària d’una finca inclosa al Projecte de Reurbanització del barri de Montolivet (Fase 1 | Entorn carrer Clavells, Begònies i Trabucaires i Fase 2 | Entorn carrer Hortènsies i passatge Camèlies), la fitxa tècnica de tributació per a les Contribucions Especials d’aquestes fases.

Els propietaris/àries dels habitatges inclosos a la resta de fases del projecte rebran la informació corresponent al llarg de la setmana que ve. Es tractarà d’una estimació provisional, calculada a dia d’avui. Com ja es va exposar a la reunió, l’import definitiu se sabrà en el moment en què s’adjudicaran les obres de cada fase.

Per qualsevol aclariment que necessiteu cal que demaneu cita prèvia. A través d'aquesta pàgina podeu reservar hora per a una atenció presencial a la Secció d’Ingressos i/o l’Àrea d’Urbanisme.

D’acord amb l’Associació de Veïnes i Veïns de Montolivet, s’ha acordat allargar el termini de cita prèvia fins al divendres 19 d’abril.

 

 

Atenció Presencial 

1.png

 

Trobades presencials amb les Àrees d’Urbanisme i Ingressos.

Cal demanar cita prèvia a l’Ajuntament d’Olot

 

Termini: Del 2 al 19 d’abril

Telèfon Oficina d’Atenció Ciutadana: 972 27 91 01

 

 

 

 

Consulta documentació 

2.png

 

Es pot consultar el Projecte de Reurbanització de forma física.

 

Horari: De dilluns a divendres de 10:30 – 13.30 h

Ubicació: Àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Olot | Tercer pis

 

 

 

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat