Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Ple extraordinari i concentració en resposta a la sentència del Tribunal Suprem

14 d'octubre de 2019


L’Ajuntament d’Olot ha celebrat un ple extraordinari aquest dilluns a la tarda. A 2/4 de 7h ha començat la sessió amb la que la Corporació dona resposta a la sentència del Tribunal Suprem que s’ha fet pública al matí. El plenari ha aprovat una moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem. Amb els vots de tots els grups excepte l'abstenció del PSC, el text demana l'amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d'autodeterminació. Si voleu recuperar la sessió consulteu aquí.  

Després del ple va començar la concentració de rebuig a la sentència de l’1-0, que va reunir més de 6.000 persones. La lectura d’un manifest davant l’Ajuntament va iniciar el recorregut dels manifestants que va recórrer el centre d’Olot fins al pont de ferro. El primer dels actes convocats per aquest dilluns va ser la concentració de les 12h del migdia davant l’Ajuntament d’Olot.

  • RespostaSentencia_vespre
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat