Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Canvis a la programació de la Fira de Sant Lluc

18 d'octubre de 2019


El Patronat de la Fira de Sant Lluc ha acordat anul.lar els actes programats per aquest divendres. Amb motiu de la vaga convocada per aquest 18 d’octubre, se suspèn l’activitat de la Fira del dibuix a les escoles i la projecció de la pel.lícula d’animació “Ernest&Celestine”. També s’ha ajornat el concert que Pau Riba havia d’oferir aquest divendres al Torín. L’actuació se celebrarà el dissabte 25 de gener a les 20h. Les entrades comprades per al concert d’aquest divendres seran igualment vàlides per a la nova data. Les persones que no puguin assistir-hi se’ls retornarà l’import de l’entrada a partir d’aquest dijous 17 d’octubre i fins al dijous 5 de desembre, a les taquilles del Teatre Principal. Tampoc se celebrarà la trobada que aquest divendres havia de reunir a Olot les organitzacions de fires ramaderes i la xerrada sobre el paper de les pastures a les comarques de muntanya.

 

La programació de la Fira de Sant Lluc començarà dissabte, i no tindrà acte d’inauguració. Com a rebuig a la sentència del Tribunal Suprem pel judici del procés, se suspèn el recorregut inaugural a la fira ramadera i la fira del dibuix, que mantindran la seva activitat del cap de setmana. L’Ajuntament d’Olot ha acordat mantenir les activitats de dissabte i diumenge, que s’havien  contractat de forma anticipada.  En canvi, s’ha posat en consideració de les entitats la celebració o no dels actes que aquestes organitzen. Els Xerrics han decidit anul.lar la diada castellera d’aquest dissabte a la tarda.

 

L'Ajuntament d’Olot vol reiterar la condemna a la sentència de l’1-O i expressa públicament el suport a les iniciatives i accions que, de manera cívica i pacífica, s’organitzin a la ciutat i la comarca per rebutjar la resolució del Tribunal Suprem feta pública aquest dilluns.

  • Cartell definitiu_SantLluc
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat