Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Detinguda una persona per l'incendi de sis contenidors

8 de novembre de 2019


Aquest dimarts a la nit, la Policia Municipal ha rebut l’avís que un contenidor de paper s’estava cremant al carrer Madrid. Quan la patrulla arriba al lloc detecta un segon contenidor en flames, a l’avinguda Santa Coloma. Mentre els efectius de la Policia Municipal i els Bombers treballaven en les tasques d’extinció del foc, es va localitzar un tercer contenidor cremant al passatge Estació.

Per localitzar l’autor o autors dels fets, la Policia Municipal va demanar als veïns més propers si havien vist o sentit alguna cosa. Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents va poder identificar-ne l’autor després de visionar les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat d’una finca propera.

Efectius de la Policia va localitzar el presumpte autor dels fets, a l’alçada de la plaça Catalunya. Els agents, que van veure que porta un encenedor a la mà, van procedir a la seva detenció. A pocs metres d’on s’efectuava la detenció, els agents van observar que hi havia tres contenidors més que estarien cremant.

La Policia Municipal ha detingut aquest veí d’Olot de 43 anys per un delicte de danys. Després de passar a disposició judicial, ha quedat en llibertat a l’espera de judici.

  • 2019_Polilogo.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat