Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

La programació de les Festes del Tura, nominada als premis ARC

13 de novembre de 2019


Les Festes del Tura han estat nomenades als premis ARC, que atorga la indústria musical del directe. Han estat seleccionada com a millor programació de Festa Major amb les barraques de Sitges, la festa major de blancs i blaus de Granollers i les Santes de Mataró. La d’aquest 2019 és un nou reconeixement de les Festes del Tura que ja havien estat nominades en altres edicions.

 

Rosalía, Oques Grasses, Joan Dausà, Els Catarres, Judit Neddermann, la programació de l’Auditori de Barcelona, la Festa Major de Sitges o el Festival de Cap Roig són altres nominacions a la XVII edició dels Premis ARC. Els guanyadors i guanyadores es donaran a conèixer el 4 de desembre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. 

 

El valor dels Premis ARC en el fet que què són escollits per professionals de la indústria musical del directe, formada per mànagers, promotors, programadors de festivals, tècnics municipals de joventut i cultura, programadors de teatres i auditoris i agents de zona de Catalunya. 

 

Consulteu totes les categories i nominats aquí.

  • Captura.PNG
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat