Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Aquest diumenge 17 de novembre a les 18h a la Sala El Torín, concert solidari a benefici de Càritas

13 de novembre de 2019


Aquest diumenge, Olot acollirà un concert solidari amb els grups Cor Gospel Girona, Tam Tam Gospel de Vic i Gospel Cor Garrotxa. A partir de les 6h de la tarda, a la sala el Torín, en una iniciativa que recollirà fons per a Càritas Garrotxa.

 

Les entrades es poden comprar, a partir de les 5 de la tarda, a la mateixa Sala El Torín. Tenen un preu de 10 euros que es destinaran íntegrament al desenvolupament dels programes de Treball protegit que Càritas Garrotxa porta a terme.

 

El concert anual a benefici de Càritas és una activitat ja consolidada a la comarca, tant amb grups corals, orquestra o amb grups de Gospel. Està organitzat per voluntaris de Càritas i els tres grups de Gospel hi actuen de forma desinteressada. Compta, també, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot a través d’Olot Cultura.

 

El Cor Gospel Girona serà la quarta vegada que actuarà a benefici de Càritas Garrotxa. Per al grup Tam Tam Gospel, de Vic serà la tercera ocasió mentre que el Gospel Cor Garrotxa s’estrenarà en aquesta iniciativa. Els anys anteriors, el concert s’havia realitzat, també a la tardor, a l’església de l’Escola Pia i a l’Església del Carme.

  • ConcertGospel.JPG
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat