Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Afectacions de trànsit a la carretera de la Canya per obres de millora del ferm que començaran dimarts

15 de novembre de 2019


Aquest dimarts 19 de novembre començaran les obres d’arranjament de la carretera de la Canya. S’asfaltaran els flonjalls del tram comprès entre la rotonda de la Rodona i la rotonda d’accés a Olot, des l’autovia A26 i l’encreuament amb la N260 amb la carretera cap a Sant Joan les Fonts.

 

Els treballs començaran dimarts que ve i duraran fins dimecres. Durant aquests dos dies la carretera de la Canya serà d’un únic sentit de circulació, en direcció al centre d’Olot. Els vehicles que vulguin sortir de la ciutat es desviaran per la carretera de les Tries i la ronda de Les Mates.

 

La millora de la carretera de la Canya forma part de les obres de manteniment que impulsa la Generalitat de Catalunya en aquest tram de la  C153, que és titularitat del Govern Català. Des de l’Ajuntament d’Olot es demana prudència als conductors que aquests propers dies circulin per aquesta principal via d’accés a la ciutat.

  • OBRES_CrtraLaCanya_.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat