Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

26 de novembre, jornada de selecció de professionals per a supermercats

19 de novembre de 2019


El proper dimarts 26 de novembre tindrà lloc una jornada de selecció per futurs treballadors de supermercats. L’Àrea d’Ocupació de DinàmiG organitza aquesta trobada on les persones interessades a treballar en aquest entorn podran presentar la seva candidatura a empreses del sector que necessiten cobrir diferents llocs vacants.


Les persones interessades a participar en aquesta jornada han de fer inscripció prèvia a la pàgina web de DinàmiG. Tenen temps de fer-ho fins el divendres 22 de novembre a les 2 del migdia. Després d’una valoració prèvia de les persones inscrites per tal que puguin encaixar amb el perfils requerits, es realitzarà la jornada el 26 de novembre. A l’Speed Dating, els candidats tindran dos minuts per presentar la seva candidatura davant dels representants dels supermercats que hi vulguin participar.

La demanda va sorgir del supermercat Mercadona que busca 10 persones que incorporar-se a la plantilla. Des de l’Àrea de DinàmiG s’està contactant amb altres possibles supermercats que hi vulguin participar.

La del proper 26 de novembre serà la sisena jornada en format Speed dating que organitza l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG. Els anteriors varen ser dels sectors tècnic industrial, hostaleria, activitats turístiques i també sector comerç, i un concretament enfocat a l’entorn alimentari. Van comptar amb un total de 63 empreses i 182 candidats. Partint de la demanda realitzada pel supermercat Mercadona que manifestava la dificultat de cobrir les diferents vacants actuals i veient els bons resultats obtinguts fins a dia d’avui en relació a aquest tipus de jornada, s’ha considerat oportú, organitzar un nou Speed Dating amb la doble intenció: d’una banda, la de donar resposta a aquesta necessitat de personal i, de l’altra, la de generar noves oportunitats a persones en recerca de feina.


A la Garrotxa, el comerç té un pes molt important. Segons dades de l’Observatori Econòmic, Social i Mediambiental de la Garrotxa de 2018, el comerç dona feina a un 17% dels treballadors a la comarca. Es tracta de 4.161 persones en un dels àmbits que més ha incrementat en número de treballadors i establiments els darrers anys.

  • Banner_web.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat