Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Aprovats el conveni i reglament de funcionament intern d'HolaDomus

21 de novembre de 2019


EuroPACE és un programa finançat per la Unió Europea que té per objectiu impulsar l’eficiència energètica i l’energia renovable en habitatges. El seu objectiu és lluitar contra el canvi climàtic reduint les emissions de CO2 generades pels edificis -primera font d’emissió de CO2 a nivell global- per davant del transport i la indústria. El programa acompanya als ciutadans durant tot el procés de reforma de la seva llar per millorar en comoditat, accessibilitat, salut i despesa energètica a través d’un assessorament tècnic, administratiu i financer.

 

El ple d’aquest dijous ha aprovat dos punts relacionats amb EuroPACE: d’una banda, els convenis de desplegament i, de l’altra, el reglament de funcionament intern d’aquest programa. Han tirat endavant amb els vots de l’equip de govern (JuntsxCat) i el grup del PSC i l’abstenció d’ERC i la CUP.

 

El plenari també ha aprovat l’acord per a l’expropiació del terreny per a la construcció d’Espai Cràter i la moció presentada per la CUP per establir una plaça d’aparcament limitat prop de les farmàcies d’Olot. En canvi, ha quedat sobre la taula l’acord sobre la cessió d’un solar a favor de la Generalitat per a la construcció del nou CAP de Sant Miquel.

 

Aquí trobareu l’ordre del dia del ple d’aquest dijous.

Si voleu recupereu el ple cliqueu aquí.

 

  • Plenovembre_.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat