Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Convocatòria de subvencions per a entitats

Subvencions

16 de gener de 2020


L’Ajuntament d’Olot s’ha marcat per aquest 2020 enfortir el suport a les entitats de la ciutat per tal que puguin dur a terme les seves activitats i projectes, promovent així la dinamització dels barris i la cohesió a la ciutat. D’aquí que, aquest dijous 16 de gener, el consistori ha aprovat les bases de diferents convocatòries de subvencions per aquest any.

Concretament, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olot ha donat llum verda a les bases específiques reguladores de la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per a l’organització, participació i desenvolupament de l’activitat d’educació en el lleure. En l’àmbit d’Acció Social, les tres convocatòries aprovades han estat per entitats que proposin:

  • Realització d’activitats que promoguin la inclusió i la cohesió social.
  • Realització d’activitats que fomentin la cooperació, l’educació pel desenvolupament, l’enfortiment i articulació de les entitats locals.
  • Organització, participació i desenvolupament d’activitats veïnals.

 

Dins de l’Àrea de Promoció de la Ciutat, aquest dijous també s’han aprovat les bases específiques reguladores de la concessió d’ajudes en règim de concurrència competitiva per a la realització d’activitats per al foment de l’activitat econòmica de la ciutat d’Olot.

 

Aquestes convocatòries s’afegeixen a les que la Junta de Govern Local ja va aprovar dijous de la setmana passada. Entrant en detall, a la sessió del passat 9 de gener es van aprovar les bases reguladores de dues convocatòries més per:

  • La concessió de subvencions per a l’organització, participació i desenvolupament de l’organització d’activitats culturals.
  • La concessió de subvencions per a l’organització, participació i desenvolupament de l’organització d’activitats esportives.

 

Una vegada aprovades inicialment les bases, s’exposaran al públic per un termini de vint dies hàbils. Un cop feta l’aprovació definitiva, s’obrirà la convocatòria i les entitats i associacions de la ciutat disposaran d’un termini de vint dies per presentar les seves sol·licituds. La previsió és que el termini de presentació de sol·licituds es pugui iniciar a finals del mes de febrer.

Cal remarcar que, cada any, es dediquen més d’un milió d’euros en suport a les entitats i associacions d’Olot. Seguint amb aquesta voluntat, enguany les ajudes a les entitats culturals, associacions i clubs esportius són ben presents en el pressupost de l’Ajuntament d’Olot per al 2020 per tal de garantir i, sobretot, continuar fomentant i potenciant les activitats impulsades pel teixit associatiu de la ciutat.

  • PepBerga.JPG
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat