Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

IV Torneig Ciutat d'Olot de Gimnàstica Artística

15 de gener de 2020


El Club Gimnàstic Osona-Olot (CGO) amb el suport de l’Ajuntament d’Olot organitza aquest 18 i 19 de gener la quarta edició del Torneig Ciutat d’Olot de Gimnàstica Artística. Un any més, el Pavelló Municipal d’Esports d’Olot s’omplirà d’esportistes i amants de la gimnàstica artística femenina en una de les primeres competicions de l’any.

 

En total s’han apuntat més de 500 gimnastes. Una xifra molt important, ja que, a diferència d’anteriors edicions, el torneig es focalitzarà en la gimnàstica artística femenina perquè l’atapeït calendari de competicions previst no ha permès comptar amb la participació de la vessant masculina.

 

“Podem dir amb total seguretat que, enguany, s’ha consolidat clarament la participació en el torneig olotí. Hem passat dels 250 participants de la primera edició als més de 500. És tot un èxit”, assegura la presidenta del Club Gimnàstica Osona-Olot, Anna Vegara, que ha detallat el programa d’activitats durant la presentació d’aquest matí.

 

Per la seva part, el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olot, Aniol Sellabona, ha remarcat que l’augment i el manteniment del nombre d’esportistes participants “confirma l’èxit del torneig” així com la “bona organització del club” i la voluntat de continuar donant suport a aquesta competició.

 

Pel que fa a la competició com a tal, durant aquests dos dies, en el torneig participaran esportistes que van des de la gimnàstica d’escola fins a gairebé la gimnàstica d’elit amb les categories de via olímpica femenina. Tal com va succeir l’any passat i degut a la gran evolució tècnica de la secció de gimnàstica de la vessant d’Olot, el torneig també comptarà amb unes 40 gimnastes olotines que s’han preparat de valent per endur-se el màxim de guardons, aprofitant que juguen a casa.

 

L’any 2012 el club de gimnàstica osonenc es va instal·lar a la capital de la Garrotxa. Va ser llavors quan va néixer el Club Gimnàstic Olot, com una filial del Club Gimnàstic Osona. Inicialment només comptava amb una quinzena d’esportistes i, avui dia, ja n’acumula 115. A més a més, tal com ha detallat Sellabona, el club no ha parat de créixer i hi ha gimnastes en llista d’espera, esperant poder formar part de l’entitat, ja que l’associació no disposa de prou entrenadors per absorbir-les. 

 

  • Gimnastica_.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat