Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

A partir del dilluns 11 de maig tornarà a funcionar la zona blava

Finalitzacio´ Zona Blava

8 de maig de 2020


A partir del pròxim dilluns 11 de maig la zona blava d’Olot tornarà a estar operativa. El servei recupera la normalitat i s’aixeca la mesura adoptada amb l’inici de l’estat d’alarma per la COVID-19.

 

La decisió de la finalització de la gratuïtat del servei s’ha pres seguint el procés de desconfinament i s'acompanya d'una campanya informativa que té per voluntat notificar a tots els veïns i veïnes el retorn a la normalitat d’aquest servei. A partir de dilluns, s’informarà d’aquest canvi i, en cas d’infracció, les sancions es posaran a partir del dimecres 13 de maig.

 

Per qüestions de seguretat sanitària i prevenció davant la COVID-19, es recomana fer ús de l'aplicació mòbil Aparcare per evitar el contacte amb els parquímetres i els diners en metàl·lic. L’aplicació – disponible per a telèfons intel·ligents iOS i Android- es pot descarregar gratuïtament a través de la plataforma www.aparcare.com i també es pot trobar a l’AppStore o Google Play.

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat