Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Les millors ofertes del comerç d'Olot a un sol clic

Cartell_Olot.Shopping_web.png

13 de maig de 2020


A finals de setmana, l’oferta comercial d’Olot es trobarà a internet. Aquest divendres a les 20h s’obrirà la plataforma en línia www.olot.shopping on durant 24 hores es podran adquirir productes de temporada dels comerços associats a l’Associació de Comerciants d’Olot i al Mercat d’Olot amb ofertes i descomptes de fins al 30%.

 

Un total de 42 establiments participaran d’aquesta iniciativa que neix amb l’objectiu de visualitzar i potenciar el comerç local i de proximitat enmig de la situació d’alarma per la COVID-19. A www.olot.shopping s’hi podran trobar articles de moda, oficina i papereria, electrodomèstics, llibres, il·luminació, mobiliari de jardí... i fins a un total de 19 categories de productes. Al portal, que ha desenvolupat l’empresa Volcànic Internet, es podran fer cerca per tipologia i establiment. A més, aquesta plataforma disposarà d’una única passarel·la de pagament perquè els compradors només hagin de fer un sol abonament agrupat, agilitzant així les seves compres. Per al lliurament de la compra es podrà escollir entre la recollida a la botiga o l’entrega a domicili.

 

Paral·lelament, durant l’acció s’ha previst la compra de xecs regal +20. Aquesta opció suposa que si un comprador compra un xec (per exemple de 100 euros) quan vagi a la botiga de forma presencial podrà fer una compra per valor de 120 euros.

 

A més, entre tots els compradors de la campanya se sortejaran 10 vals de 50 euros cadascun per poder gastar en els restaurants d’Olot associats a l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa un cop hagi finalitzat el confinament.

 

L’Associació de Comerciants d’Olot conjuntament amb l’Ajuntament d’Olot (a través de DinàmiG) i el suport de l’empresa Volcànic Internet han dissenyat aquest Shopping Nit on line. Amb la col·laboració del Mercat d’Olot, la Diputació de Girona i el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, han posat en marxa aquest esdeveniment comercial únic i inèdit a la ciutat i Catalunya.

Per a més informació consulteu aquí

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat