Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Dues noves formacions telemàtiques a la FES per superar el coronavirus

Sessió restauració i allotjaments.jpg

20 de maig de 2020


La societat experimenta una sèrie de canvis i sacsejades que la condueixen a una transformació que va a una velocitat de vertigen. Canvis que s’han accelerat més, si cap, les darreres setmanes amb la crisi provocada per la COVID-19. Una crisi que ha suposat una aturada obligatòria per a la majoria d’activitats econòmiques. Pot ser un bon moment, doncs, per preguntar-nos: puc canviar de mi mateix/a per tenir eines que em permetin afrontar adequadament aquesta incertesa?

 

El proper 29 de maig s’ha programat una sessió especialment pensada per a petits negocis i comerciants. Es parlarà de canvis individuals d’actitud i d’aptitud que han ajudar a reconvertir-nos i a aconseguir els nostres objectius. I es parlarà, també, de quins passos pot seguir el nostre projecte per entrar de ple en la transformació digital. De la mà de Lluís Serra, professor en màrqueting digital, comerç electrònic i xarxes socials i que va obrir una de les primeres ferreteries on-line a Catalunya, mirarem de trobar solucions a aquest canvi de paradigma que estem vivint.

 

La formació és gratuïta i es farà en línia a través de la plataforma ZOOM el divendres 29 de maig a les 15h de la tarda. És oberta a tothom però s’adreça molt especialment a comerços i petits negocis, persones emprenedores i pimes.

 

D’altra banda, el 27 de maig, tindrà lloc un assessorament en línia dirigit a les persones que s’han vist afectades per un ERTO.

Davant la situació actual que ens trobem degut a la COVID-19, són moltes les empreses que s’han vist amb la necessitat de presentar un expedient de regulació d’ocupació. I molts els treballadors afectats que no saben on trobar resposta als seus dubtes. Per això des de la FES s’ofereix aquest assessorament en línia, pensat especialment per als treballadors afectats per un ERTO i també per a les persones que s’han quedat a l’atur.

La xerrada anirà a càrrec de Tino Pérez (Gabinet Permar) especialista entre d’altres àmbits, en assessorament i gestió laboral i de Seguretat Social i es farà en línia mitjançant la plataforma gratuïta ZOOM. A la sessió del dia 27 a les 16h, s’intentarà resoldre tots els dubtes que plantegin els assistents. Cal que envieu les consultes a mfontaniol@olot.cat i es tractaran el dia de la sessió.

Aquestes dues activitats formen part de les sessions formatives que organitza la Fundació d’Estudis Superiors per ajudar a superar la pandèmia. Des de l’inici de l’estat d’alarma, la FES ha convertit en virtual les classes que fins al moment realitzava a Can Monsà. Són formacions personalitzades a les noves necessitats detectades a cada sector.

 

 

Més informació i inscripcions a fes.olot.cat

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat